Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som var jag...

Vem är den där tjejen??? jag känner inte igen henne längre, snälla säga att det finns något kvar av henne?

Jag saknar henne något så otroligt, hon var glad, öppen, kramgo, underbar, sprallig, rolig, envis och charmigt gullig, vet inte riktigt vem hon är längre idag, hon har blitt som förvandlad, helt olik sig och allvarlig.... skadad på något sätt men ändå lärd, vart är den tjejen som jag beundrade, hade roligt med och älskade.

Hon som alla gillade, hon med dom stora bruna ögonen, hon som kunde skratta bort dagarna tills hon kiknade... hon som fällde tårar när hon kände för det, hon som kämpade för sin rätt att leva här på jorden.

Hon tjejen som ville alla så väl, lyssnade med hjärtat och var allt för tillgänglig, fan vad jag saknar dej, du är försvunnen, kidnappad.... borta..... kan du inte komma tillbaka?
Jag behöver dej... den goda mums mumsen som log var dag, allt du ville var att bli sedd... nu är jag vilsen, ensam och skrämd. nu är du inte här!

Jag vill ha dej tillbaka men du tillhör någon annan och bara, bara den dagen du inser allt kommer du komma tillbaka, tillbaka från han som tog dej ifrån mig! Du var jag då....




Övriga genrer av absolutintejosse
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutintejosse
absolutintejosse