Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan så stark

En längtan så stark, ett måste att bryta mark.

En längtan efter mera än så, en vilja att skynda på.

Ta det lungt och tänk på ditt hjärta,
allt känns omöjligt med all denna smärta.

Styrkan finns där om inte mod,
hoppas ändå att hjärtat förstod.

Trots allt mörker samlat i en bölja,
glöm huvudet,det är hjärta som ska följas.

Om allt ändå vore så klart, jag då skulle väl ändå
livet vara underbart.




Fri vers av absolutintejosse
Läst 554 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 02:02



Bookmark and Share


    Jacqui
Tänkvärd... Krävs så mycket för att förstå det djupa budskapet bakom. Du är duktig på att förmedla känslorna i den här texten!

"Glöm huvudet, det är hjärtat som skall följas!" Superbra!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

absolutintejosse
absolutintejosse