Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hylling till min katt som står ut med sin matte i alla lägen!


Det vita undret

Mina svart kläder fylls av dina vita hår
Du fäller dom här och där vart du än går

Du har den unika känlsan av att känna mig
Jag är så glad att jag fick behålla dig

Du tröstar mig i mina stunder av smärta
Och du kommer föralltid finnas i mitt hjärta

Du mitt lilla vita busiga virv varv till under
Jag älskar våra glada fina stunder

Du kom in i mitt liv alldels för ung
Blott sju veckor, gissa om mitt hjärta sjung

Du gör mattes dagar, du är mitt allt
Min lilla mjuka kelgris, utan dej skulle de vara kallt




Övriga genrer av absolutintejosse
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-12-02 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutintejosse
absolutintejosse