Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Plåtter]


Om

Om livet lekte, skulle det inte kännas så där
Om livet lekte, skulle du ändå vara här
Vi tillsammas, övervägande starka i världen
Om livet lekte, skulle du följa med på färden?

Om livet svek, som när allting vänder
Om livet svek, skulle du ta mina händer
Och göra allt för oss, ta nya tag
Om livet svek, skulle de vara du och jag

Om livet vände, och gjorde mig hel
Om livet vände, glömde alla fel
Som gjorde oss mera rika på vägen
Om livet vände, är det vi i alla lägen?

Om jag lekte, skulle jag betyda nått för dig?
Om jag svek, skulle du känna nått för mig?
Om jag satsade och gav dig allt
Om livet vände, skulle du ge mig tusenfallt?




Övriga genrer av absolutintejosse
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutintejosse
absolutintejosse