Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[jo jag skulle älska dej förevigt ändå]


Nu eller Aldrig

En dag, en månad, ett år, ett liv
Är jag ditt ändlösa envisa tidsfördriv
Vill du nått med mig
Kan jag ge dig lycka
Vi kan tro mycket
Men vad du en kan tycka


Fram med allt som finns inom dig
Varför kan du inte visa känslor för mig
Det finns nått där
Jag är helt säker
Glöm det gamla
Du vet att det läker


Visst minnerna av allt kommer finnas kvar
Det som är nu med oss är allt vi har
Är det jag som gäller
Vad är det som är fel
Någonting är det helt enkelt
Du måste ta din egen del


Trodde det var bestämt ja helt givet
Men vad är det väntar vi på här i livet
Det e nu du måste satsa
Vad väntar du på
Kom igen jag längtar
På en gång, skynda på


Jag kan inte vänta för evigt på dej
Kom igen nu, du måste förstå mej
Tre långa år av oss
Det kan bli många fler
Ta chansen nu idag
Så ska du få mycket mycket mer




Fri vers av absolutintejosse
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-25 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutintejosse
absolutintejosse