Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kollektivboende




Latex

Vem flyttar
Vem flyttar ut
men vem flyttar in?

Jag står stadigt kvar i mitt rum
Pianot har flyttat in
När tar ljuden slut?

Dagar fyllda av äppelpaj
som åts upp av någon
disken kvar efter er

Vilka blir ihop
Tätt intill flyttar in
Vilka?
Om inte ni
med vaniljsås runt munnen
står kvar utan att diska efter mig

Vet ni vad
Jag drar
till mig ensamheten
Den jag behöver enligt andra
min största rädsla

 

 

 

 

Han med minnen kvar

 

 

 

 

 

 

..och massa disk efter sig

 

 

 

 




Fri vers av bögpoesi
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-24 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi