Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte

Jag letar

liksom inuti mig själv

efter någon att älska

Du finns där

Hur ska jag förklara

att det är dig jag vill ha

eller kanske

någon annan




Övriga genrer av Miss Bea
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-24 04:03



Bookmark and Share


  aol
bra skrivet från hjärtat läs min dikt kär den önskar jag alla
2009-01-12

  friheten
Bra srkiven
2009-01-07

  Mona*
Undrar om de kan göra en Harrison Ford film av det där... Den vilda jakten på kärleken. Och i slutet finns den där, inom. Du förmedlar en känsla som jag kan identifiera mig med.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea