Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svåra valet

Närheten

ledde mig mot avgrunden

ned mot jordens mitt

Måste skapa distans


Distansen skapad

jag faller hejdlöst

avgrund

jordens mitt

där magman kokar


Här överlever ingen




Övriga genrer av Miss Bea
Läst 475 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-08 18:11



Bookmark and Share


  stefan.g
Åh vilken beskrivning. Jag känner riktigt hur blodet kokar, fasan och knäna skaka. "Det svåra valet" beskriver något vi alla i livets svåra kval någon gång mött. Som en storm du måste möta..Tack för läsningen, bra skriven!
2010-02-06

  Mr Lindemann VIP
I hettan, där i hettan finns smärtan från 1000 grader som gör dig levande
Hellre lite helvetisk smärta än att inte känna något alls
I fall vi tänker efter s¨å har det också ett ändmål
Hellre det än att inte känna av någe alls
2009-03-24

  Sladjana Zubcevic
"Närheten

ledde mig mot avgrunden

ned mot jordens mitt

Måste skapa distans"
Underbart skrivet vännen.
2009-02-24

  Lasseman VIP
Wow! vilken stark och skön text som jag tyckte mycket om.. applåder
2009-01-27

  aol
jo ditt jag frigörs svävar mot ytan
2009-01-15

  friheten
Vacker skriven
2009-01-13

  stefan.g
Dramatisk text som skapar bilder....Tack för läsningen!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea