Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationer är vad livet handlar om.....


I stunden för alltid

Jag ville skriva en kärlekshistoria till DIG.
Men nej.

Jo visst,
finns känslan här inom mig,
värmen, glöden, min tillgivenhet.

Men med åren har jag förstått att mina adjektiv
kan tillhöra fler än DIG, egentligen vem som helst.

För stunden den som tycker om mig lite mer
än de tycker om någon annan.
För stunden.

Då dyker mina adjektiv upp
och jag älskar dig mer än någon annan.
I stunden
För alltid




Övriga genrer av Miss Bea
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 15:38



Bookmark and Share


  friheten
Fin skriven!
2009-01-13

  Hans Christian
Ja här kommer ett spontant adjektiv, Skitbra ! *smile*
2009-01-04

  Mona*
Snyggt!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea