Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer än så

Håll om mig

Håll om mig länge

Jag kommer att förska slingra mig
ur ditt grepp.

Håll om mig

Tvinga mig att se djupet i din blick

Håll om mig

Låt din talande blick
säga att jag duger precis som jag är

Håll om mig
låt dina ögon säga det igen.

Håll om mig
mitt motstånd kommer att rämna

Håll om mig
jag faller handlöst för din blick

Ta då emot mig och
Håll om mig

Säg det med ögonen igen.
Att jag duger precis som jag är.

Bara

Håll om mig




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 528 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-23 13:09



Bookmark and Share


  friheten
Har läst den förr ser jag, men jag gilalr den skarpt. EN av dem vackraste
2008-09-18

  aol
gillas så fint
2008-09-07

  Don Jorgé
Mycket fint. Alla behöver ju ses och finnas.
2008-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver verkligen någon som kan få motståndet att rämna.
Man är så van att säga: "Nej, inte jag...Jag är så kass..."
2008-08-24

  Mona*
Det här talar starkt till mig. Håll om mig, när min tillit är svag.
2008-08-23

  friheten
Länge sen du skrev nåt, eller som jag läste av dig i alla fall. Det här är kanske svaren, hur bra som helst. Tusen applåder!!! Fantastiskt!!!
2008-08-23

  stefan.g
Skön innerlig text som visserligen skriker ut en kanske förtärande närhet. Men den är dock fin och bra skriven! Tack för läsningen!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea