Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till själen

Tåget rullar sakta genom staden.
Tankarna mellanlandar i takt med tågets vilsamma rytm.

Vackra människor kliver på.
Själarna lämnas på perrongen.

En själ skriker och gråter
Vill följa med på färden.

Jag sträcker ut min hjälpande hand
och torkar den ledsna själens tårar.

Förklarar att vi ska ut i världen
där finns så mycket otäckt att se.

Min älskade själ , stanna här
När vi sedan kommer tillbaka med
vilsna hjärtan som gråter

Då blir din uppgift att torka, trösta och
hela.




Prosa (Prosapoesi) av Miss Bea
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-27 13:47



Bookmark and Share


  Hans Christian
Japp Gillas ! Tycker bäst o 1:a strofen
2009-01-05

  friheten
Så vacker skriven!
2008-10-13

  Kristina Wallbing
Mycket fin metafor för själen; barnet i oss (som jag uppfattar din text iaf.) En text som berör! Applåd!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Bea