Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick -Sala

En tjock man ifrån Sala
skulle sin säd mala
for in i maskin
for ut med ett flin
-nu tillhör jag de smala!




Fri vers av pe
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-24 08:33



Bookmark and Share


    eva m h
en rejäl makeover! :-)
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

pe