Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kärlek är vad jag behöver nu

Jag kanske ska börja älska någon. Det kan vara precis vad jag behöver. Lite kärlek. Det såg jag på TV; att kärlek kan vara bra. Många filmer handlar ju om kärlek och även om det verkar knepigt ibland slutar det ju alltid lyckligt. Men jag har funderat på hur det blir efter kyssen i regnet. Det får man liksom aldrig riktigt veta. Det behöver man inte veta heller. Men det tar ju egentligen aldrig slut efter sista kyssen i filmen. De fortsätter ju att leva tillsammans, antar jag. Ett litet tag i alla fall. Sedan kanske de gifter sig och skiljs. Eller så kanske deras liv tar slut precis i den stund som eftertexterna rullar ner. Då dör dem. Fast det är det ingen som förstår, för alla tror att de lever jättelyckligt och ingen bryr sig om att egentligen ta reda på hur de har det.

Men varför ska jag bry mig om det? Jag vill ju bara se det underbara. För lite kärlek är vad jag behöver nu.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 11:28



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Vad säger man om en sån här text? Tycker att du är och river i bra saker, som det där med tv och hur det framställs. Om alla skulle inse hur förskönat allt är, och att allting som har med relationer att göra är ett slitigt arbete, så kanske färre skulle bli lika knäckta när saker tar slut. Jag vet inte, men jag tror det. Film är alltid film.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér