Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kunde inte bry dig mindre

"tiden läker alla sår"
kyss mig i röven

hur ska jag kunna glömma någon
som hjälpt mig upp på benen igen
hur fan kunde jag vara så jävla dum
och låta mig luras såhär

jag vet att jag är svag
men såhär svag trodde jag inte
jag kunde bli
att sakna och längta efter dig
som bara utnyttjat mig

och jag förstår inte
hur jag kan sitta här
med all ilska
och ändå vänta på att du
ska komma tillbaka

jag har förlorat så mycket


ingenting




Fri vers av lizanystrom
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-24 18:11



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
"tiden fläker alla sår"
tycker jag stämmer bättre.. XD
2008-12-09

    vemod
Skitbra!
PRECIS så här känner jag med och du satte ord på det!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom