Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3kvm fristad

Dedikera mera. Återgå naken utan skam för vad som visas. Hon där borta slänger dig en blick Kom och gör mig vilseledd och lycklig. Okontaktbar och skön. Släck törst. Kom nu. Kom Undabe dig inte uppdrag. Rena rama prydnadssaken. Hon av porslin. Bräcklig. Förra året fick hon limmas åtta gånger. Nu går hon inte längre att sälja.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-25 14:57



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det är så här det ska vara. Lagom suddig i ytan och när skärpan kommer, då smäller det.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson