Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi ta en fika i graven?

du vill inte veta men
jag bläddrade i tidningen idag
ja, bli du förvånad
sist jag bläddrade i en tidning
var i åttonde klass då
brunstiga svenskläraren
tvingade mig plocka ut en
artikel jag tyckte var bra
men idag sket jag i artiklarna
bläddrade förbi all skitreklam
och "kom i form till våren"
stannade på dödsannonserna
i hopp om att hitta ditt namn
men jag hittade bara

mitt




Fri vers av lizanystrom
Läst 777 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-11-25 15:14



Bookmark and Share


  Nattljus
Herregud kan inte fatta att jag inte kommenterat denna innan!
Den var ju skit bra! (Gillar verkligen titeln föresten!) :)

Denna skall absolut bokmärkas och applåderas!!
2008-12-20

    Din Mormor
den här bokmärkes...

bra som fan! Keep it up, girl!
2008-12-03

  Ulf Lagerholm
sikken vändning där på slutet!, du har ådran för det dramatiska kan jag tro

gott flow, språket ledigt och talande
2008-12-02

    vemod
gripande!
2008-11-26

  Miss Pauline
alltid så träffsäker.
du är sjukt bra
2008-11-26

    ej medlem längre
bra skrivet darl <3
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom