Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har vi rätt att säga nej, när vi inte orkar eller bara vill ta hand om oss själva


JAG VILL KÄNNA LUGNET

Det jag nu längtar efter, är lugn och ro,
det finns inga måsten, jag vill ta hand
om mig själv, inte stå på pass, för att
någon vill tala om för mig, vad jag ska
göra

Jag blir så trött, bara jag tänker på alla
måsten, många har idag, jag orkar inte
vill ta det som ska göras, i min takt

Jag vill känna lugnet, vill se och känna
den skönhet naturen ger, leva känna
ljuset och glädjen, som finns även för
mig

Jag vill känna friden, försöka glömma
alla rädslor, alla tvivel, jag vill inte ge
upp, fast jag många kännt det så, men
jag vill vara här och nu, känna din omsorg
om mig, känna mig älskad

Frid och stillhet är det jag vill och behöver
nu, längtan till dig gör mig glad, känner
mig älskad för den jag är, behöver inte
göra mig till, det är något som jag inte
klarar av, jag är den jag är och du ser
mig för den jag är, kan livet vara bättre,
inte just nu


anits 25 november 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-25 17:23



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Du blommar!
2008-11-27

  Bibbi VIP
"Jag blir så trött, bara jag tänker på alla
måsten, många har idag, jag orkar inte
vill ta det som ska göras i min takt".
"Frid och stillhet är det jag vill och behöver nu"
Stämmer exakt med mina egna känslor nu för tiden.
Applåd!
2008-11-26

  Eaglemountains VIP
Vackert om längtan efter lugn och ro, frid och stillhet i sinnet,
2008-11-25

  Eva Langrath VIP
Vacker skrivet.

Eva
2008-11-25

  Larz Gustafsson VIP
Herren Jesus skall välsigna dig med mycket frid och nåd.
2008-11-25

    sajo
Gillar din text. Man är den man är varför göra om sig. Du är älskad för den du är precis som oss alla. Vara sig själv det kommer man långt med och säga som man mår.

Är man trött så har man rättighet till att säga det eller om man inte orkar. Du får applåder och jag bokmärker genast din text.
2008-11-25

  Mr Lindemann VIP
Den var bra och jag kände att jag inte var tvungen i ett måste i att läsa den
2008-11-25

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet min vän.
Kram
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP