Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 av hur många?

Dom var två frodiga kvinnor, dikternas allraste skönhets-skönheter. Nummer ett och nummer två, staplade rosenkinder och ömhetsläppar, fann dalarna djupa men mossigt vidunderligt rofyllda. Asplöven darrade inte i deras värld, de fyllde ögon med färg av guldskimmrande ådror. HA HA det finns levande varelser i min mage utbrast de i sommarfyllt skri, de kittlar mina tår, kammar mitt eldflammiga hår, fyller min mun med ordvalsklotter av finaste valör!!




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-11-25 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson