Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2008

Avlångslandet simmar i hav, strandar vid drömlandet. Önskedrömlandet. Vill segla tillsammans bort, ingen sökning efter livskamrat, bara färdvän. Det nalkas nattligheter, månglans droppar tunna skärvor på gran och sly. Det ville sig aldrig, närheten alltså. Vidsträckt landskap fick aldrig sin näste, dårskap hann före. Sand och berg kvävde flodsådrans flöde, sommarhetta blev solrymdshetta. Förgäves, mitt önskeland andas aldrig mer.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson