Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill vara 4kantig

Allmogestaden, med alla sina Allmogefamiljer, Allmogeskolor och Allmogeregler. Ja, Allmogereglerna är värst. Hon avskyr Allmogereglerna, de skapar förvirring i hennes stökiga vardagssäng. Hon föredrar Vardagsregler, Vardagsstad, Vardagsskolor och varför inte Vardagsfamiljer? Ja, faktiskt Vardag. Får det lov att vara Vardag. Får det lov att vara Allmoge? Ja, i senare eftertanke vill hon nog ha en Vardag. Ja tack! Det blir nog bra så. Alldeles lagom. Vardag. Var dag, tack!




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson