Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

Ska aldrig mer bli kär
man lever sålänge man lär
har stängt känslornas labb
slut med allt tjafs och gnabb

Krossat sista fusionen
förkastat den äkta passionen

Som en vindpust var du borta igen
Saknaden efter dig gör mig galen
Varken äter, sover eller vaknar
kärleken till orden jag saknar
Meningar skarpare än kniven
Sårad död och begraven

Bladet jag stack i hjärtats mittpunkt
har gjort själen och huvudet tungt

Tyngden drar mig ner
så jag kan dö där ingen ser




Fri vers av Gigi
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-24 10:47



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känner igen mig, fint diktat
2016-01-12

  Manal
Fick ont i hjärtat,känner igen mig såväl.
Så bra beskrivet!
2004-07-26

  Roger VIP
Minns, lider, aj...Du fångade smärtan i de rakbladsvassa ordens krig...
2004-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi