Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller... tvärtom ja..^^ helst.. antagligen.. mjoo.. liksom.. troligen.. ganska  säkerställd sannolikhet. jepp.. ;)


Hur det kan va' med kluvna hjärnor

 

~

.. är kärlek bara en påhittad konstruktion

för att motverka logikens makt

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-11-26 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri