Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsdag.

jag lämnade allt det jag hade att bjuda på
och fastnade stilla hos dig.

sluta se så allvarligt förvirrad ut

sluta upp med att stirra ut
över vårt tomrum.

saker och ting är som det är,
sluta fokusera.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-11-26 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock