Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens överkast.


Jag drar fingrar igenom ditt hår
Du leker med drömmar
när ögonen dina är stängda
Jag känner längs din kind
när våra ben håller om varandra
Jag hör dig andas djupare
allt närmare din varma rygg
Mjukt håller jag om dig
och ser tryggt dig vakna till
efter ännu en sömnlös natt för mig.




Fri vers av daniele
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele