Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett oförstörtbart ögonblick


Med mina händer
något svalt som jag viker ut
till svar
Runt mitt frukost bord börjar min dag
Nu vaknar stan över
och önskvärt går ljuset genom mitt fönster
fint smeks gardinen blek
Under karmen värmer elementet mina ben
nu när blickar längtar ut
Och stan kan ses finklädd
med häpnaden slår stressen sig vid
I den kalla vinterstad
kan även du vara ett ljud
något betydelsefullt
eller något fult.




Fri vers av daniele
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-11-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele