Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ingen.


ljus och minnen kan vara ett.

Tystnaden sänker sig
i mörkrets natt
trots det kan jag se dig
du som är min skatt
trotts att allting
att allting är så svart
tycks det som om dina ögon
genomborrar mörkret
likt en katts

Du lyser i mörkret
men du lyser inte ensam
jag står med dig
och jag vet att du
har börjat lysa så sällsamt

Våran historia är inget att skratta åt
ibland var det jag som var undersåt
ibland var det du
allt vi hade, har och kommer att ha är så djupt

Du syns fortfarande i mitt mörker
trots att det numera är slut
dock kommer mitt sinne
aldrig att låta dig försvinna
för mig finns du alltid
i minnenas dimma.




Fri vers av Nerak
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-11-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak