Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365

Avelsdjur. Kvinnoskötet låg ovillkorligt i vädret, människovärdet nermonterat för timmar sedan. Det slits och bänds; i lår, blygd. I hår. Vardagsrutinen finner sin början, finner sitt slut, vid ruin. Hennes blodstänkta ögon nådber, orken för upprät ställning hade spolats ned tillsammans med hans frätande bejakningvätska. Lusten brann i hans ådror, allt medan han sköt sina skottsalvor över hustruns barm. Igår föddes deras rosensköna son. Det är livet, det.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson