Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon som bara bad om 1 helt par (strumpor)

Illigal tuktslägga; helt plötsligt din rätt som penningsinbringare. Skamvrån är där du håller henne gömd, plockar ett strå i taget. Sakta sakta för långsammaste möjliga pina. Ringa övertramp, du sade. Den vackra dress du bör min sköna (läs slinka) äro din skrud inför nattens heta fall. Och vilket fall! Återfall av möglad fallenhet för nådens missfall. Ett infall, du sade.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson