Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får nästan ångest av detta


utveckling

 

Kan för den ena innebära
att våga låta fler ord vecklas ut efter varandra
så att det mer liknar prosa

utan att få ångest

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-11-26 23:32



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det kan jag tänka mig...
själva orden är ju också utvecklande...
2008-11-27

  Eva Langrath VIP
Tänkvärd gå din egen väg blir min tanke.

Eva
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth