Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel 1

Det var en gång en pojke.
Det var en gång en pojke.
Det var en gång en pojke.

Sen var det inget mer.




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg