Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven samma dag som "Dagbok..." sommaren 1984.


Dagbok från öde land (prolog)

 

En dag gick sommaren förbi

Han hette något som började på B

Vi såg honom tydligt flera gånger

 

Några, som inte förstod, klappade händer

Andra, som inte heller förstod, förevigade 

   honom omsorgsfullt i olja

Vi, som visste att vi inget förstod, tyckte oss

   helt tillfreds med detta

 

Men han kom nog aldrig tillbaka




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 743 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-29 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg