Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är lånad från Staffan Hellstrands låt.


Mitt i (händerna som alltid rör)

 

Någonstans

mitt emellan dröm och vaka

svävar sanningen

på breda vingar

 

Det är just där, just då, som jag inser

hur mycket man faktiskt

växer

 

av att hålla om ett litet barn

 

 

 




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 599 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 17:14



Bookmark and Share


  klio
Ja, det är en stor känsla att hålla ett litet barn och mycket värme... Fint skrivet och fångat i ord tycker jag...
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg