Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gammal text, liksom "Om kvällen" tillkommen på Nidingen i december 1985. Tar mig friheten att tillägna den John Ajvide Lindqvist för Människohamn, en av de bästa svenska romaner jag läst.


Om havet (epilog)

Så tydligt på en ö i de yttersta vattnen. Horisonten är mitt landmärke. Tillvaron reduceras till vad den är - något långt större och enklare. Allt blir tydligt.

Tiden är ett väderstreck bland andra, eller kanske ett roterande hjul.

Fyren.   Solen.   Vågorna.

 

 




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 827 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg