Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i juletid... jag har ett ouppklarat förhållande till Gud, så mycket är klart.


Inför Jesu stundande födelsedag 24 december kom jag plötsligt att tänka på att

 

Gud bor i ett ljuuus

sjöng prästen när jag var barn

Han var väldigt religiös

Prästen



Dit iiingen kan gååå

sjöng han sen, för oss barn

Varför sjöng han så?

Prästen



Va fan menade han?

Fick vi inte vara där?

Var det för långt bort?

Var Gud så svår att hitta?

Eller... ville han inte ha oss?

 

Vill han inte ha oss?



OM HAN NU FINNS



Elak jävla präst

Eller kanske bara

dum











Men aldrig att jag blev konfirmerad.








Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 752 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 08:25



Bookmark and Share


    eva m h
Ja mycket kan bli obegripligt när det inte förklaras och reds ut!
2009-01-04

  lyckeli
gillar ju denna........
2008-12-17

    sunnanvind
Funderar och känner igen så väl..dumma människor... så kan man konstatera! Bra skrivet!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg