Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Det finns floder som aldrig slutar rinna
deras namn är Tår

Det finns källor som aldrig sinar
deras namn är Sorg

Det finns eldar som inte slocknar
deras namn är Glöd

Det finns åter andra som faktiskt slocknar
deras namn är Död

Tår

Sorg

Glöd

Död

Tillsammans bildar de något tidlöst oändligt outgrundligt
vars namn är... Liv

Eller har jag missat nått?
Finns bara ett faktum, att du var och inte är
hos mig längre..





Fri vers av Inger Eriksson
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 02:05



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
Du har inte missat något, inte en stavelse! Den här dikten stannar kvar. Helt suverän. Något av det bästa jag läst här på forumet.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson