Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.actionext.com/names_i/imperiet_lyrics/offret.html Text lånad av Imperiet (Offret, 1986)




En hand på en bibel betyder inget alls

Dom flyger igen
Dom flyger igen
Och dina läppar skriver mitt namn


Dom flyger igen
Dom flyger igen
Och dina händer smeker som napalm

 

Det här är ingen dikt

Det är ett skrik av smärta

Det händer på riktigt

nu

 

Vissa sånger tar aldrig slut

Vissa sånger tar aldrig slut

 




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 796 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-31 00:26



Bookmark and Share


  Knickedick
japp,

bort från skaldens inåtvända psedoverklighet
2009-07-11

  Sladjana Zubcevic
"Det här är ingen dikt

Det är ett skrik av smärta

Det händer på riktigt

nu"
Gripande och mycket stark.
Denna dikten berör mig starkt!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg