Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfektion


En röst så vacker, så klar
så tom
Ton så perfekt, sån takt
så död
Ord så skrivna, så planerade
så sammanflätade

...så intetsägande

Där inget hjärta bakom synes
där inga känslor lyser genom
Där heller inget liv existerar
där inget i mitt inre väcker
än
känslan av avsaknad, av tomhet
av alltings förgänglighet





Fri vers av Regular
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-27 02:50



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Bakom det till synes perekta kan det vara totalt känslobefriat.
Det känner den känslige. Och känslor kan man inte lura. Det är ju bara intellektet (hur begåvad man än är) som låter sig luras.
Kanske det finaste instrument vi har....? Våra känslor. Tur att de kan mötas här bland andras.....känslor! Förnuft har vi ju nog av "därute", så låt oss få lufta våra känslor härinne! Applåd
2008-11-27

  LassO
G-klav
2008-11-27

    ej medlem längre
snyggt!
2008-11-27

  Trädflickan
Sanna ord. Där känslan saknas fattas liv.
2008-11-27

  ia VIP
blir sittandes och stum...
vilka ord!!!!!

kanon
bokmärkes!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular