Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontankar

 

 

Skriver inte så mycket just nu. Står stilla, smakar nyvaket på dagarna, utan att jaga mål, att prestera. Försöker lämna smärtan, skala av mig de bittra höljen som snärjt mig den senaste tiden. Inget blir bättre av att jag gråter.

 

Jag vädrar något i vindarna, ett löfte om kärlek bortom krönet. Känner det som en lätt vibration mot min auras yttre kontrurer, och jag vet att det snart är tid, min tid. Behöver bara öppna upp, släppa taget, släppa in.

 

Jag vill inte stanna kvar i mörkret. Här är ensamt och tomt. Det finns en vacker värld, med vackra människor. Jag är en av dem, när jag ler. 




Fri vers av Bellissima
Läst 358 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-27 09:26



Bookmark and Share


  orange haze
åhhh jag känner igen mig så grovt..
2009-05-26

  Rakhyvel
Verkligen läsvärd! =)
2008-11-27

  Larz Gustafsson VIP
"Jag vädrar något i vindarna, ett löfte om kärlek bortom krönet"

Magnifikt!
Älskar detta!
2008-11-27

  Jojo
Underbar text.
Kan nästan skriva under på den, jag med!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima