Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken ondskan eller ordet kan göra dig illa





Jag känner mig vilsen

i Ett ingenmansland

medan

jag håller min älskades huvud

som en kristall


Somna, min älskade

var inte rädd


men


Vakna

när det sista ordet

på mina läppar dör




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 675 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-11-27 16:19



Bookmark and Share


  JNI
dina fingrar kan verkligen skapa magi !
underbara texter S !!
2008-11-29

  Losnall
Vackert och fint

Som en saga

Som alltid har fått mig att gråta

Underbart
2008-11-28

  Lejonhjärtas poesi
Vackert om vilsenheten och här känns en längtan.
2008-11-28

  Smurfan
Kärleken är underbar..
2008-11-27

  aol
så underbart kärlesfullt så ömt blir så rörd så vackert
2008-11-27

  anits VIP
Så vackert du skriver,
underbart att läsa
2008-11-27

  friheten
Så udnerbar s, snälla ge ut dina dikter, så fler för chansen att läsa dem
2008-11-27

  Eva Langrath VIP
Vackertorden skänker trygghet,

Eva
2008-11-27

  Eaglemountains VIP
vackert min vän .....
2008-11-27

    nima
Vacker poesi.

Nima.
2008-11-27

  * Ammi *
Snyggt skrivet!!
2008-11-27

  dalida_bl
"Varken ondskan eller ordet kan göra dig illa"

-vilken trygghet kan ett hjärta som älskar formulera ...

*hänsynsfullt*
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic