Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I natt brann det här i huset, de var kanske inte livshotande så, men vi som en familj förstod va det innebär att ha varandra. Där satte vi ute på hammocken kl 04. under mitt dubla dyntäcken och var glada att vi hade varandra!


Vi kan väl vara tysta och älska varandra ändå

 

 

Vad krävs det för att jag ska förstå

hur skört vårt liv är

 

vad måste det hända innan jag förstå

att jag är älskad

 

och orden som aldrig säges

blir livlina som jag inte ens vet om

 

de behövs inga stora stohojar

"jag älskar dig" - skrivet med regnbågar över himlen

 

inte ens åska och dunder med ösregn

vill jag ha för dina tårar av längtan och saknaden

 

kärlek finns i de små handlingar och omtanken

som min dotter visade då hon spontant sa:

"mamma skit i alla saker - om du går in

i den rökfylla lägenheten kan du få astma anfall"

 

jag trodde inte att hon ens viste om att jag hade astma

men hennes omtanke var det mest kärleksfulla

och det betyder mera än jag kan någonsin med ord beskriva.

 

vi kanske ska vara tysta och älska varandra ändå.

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-27 17:04



Bookmark and Share


  bluesatin
Va fint. Grattis till det. Vilken höjdare. Såååååååå fint när barnen ger. Ha det gott. Kram
2008-11-30

  Mangal VIP
Så sant. Fint, känslosamt och äkta. Vackert.
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa