Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fr!



ikväll är vi
slumpartade
otämjda människovildar
som ingen
rår på
för i afton
får vi allt
vi vill ha

utan ingångar
tak eller höljen
obotliga ungar
spelar leker
utan regler
med guldmedaljen
runt nacken
vinnare


och vi äger
stället
för vi är hanar
och honor
som jagar
fångas
med ögonen
leenden
varmprat och dans

det blinkar
och vi vinkar
fintar skruvar
tacklas och
springer bort
till serveringen
svetten rinner
ner från hårfästet
och vi trivs
så bra






Fri vers av Fmaj7
Läst 675 gånger
Publicerad 2005-08-15 01:20



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
gillar den här...känns ärlig och rak..en blues ur verkligheten ..doftar liv och rörelse..anarki o forever young..BRA
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7