Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pretentiös, som jag är, biter jag mig i tummen och roar Er en stund (eller oroar ?) SKAMLIGHETSVARNING ! KÄNSLIGA LÄSARE BÖR SLUTA LÄSA HÄR !


Ordkomik (med Grova Ironiska inslag )!

"PEDO-FIL MED MYSLI " = Vanlig frukost för småpojkar i Thailand...


"BLOD-PUDDING" = En Manlig Vampyrs Våta Dröm..........


"SKÄM-MAS" = Manlig person från Dalarna som gjort bort sig å det grövsta !


"HORA-TIO" = En av kvinnorna i en speciell grekisk bordell under Antiken .....


"KLI-TOR-IS" = En, speciellt preparerad, isbit, som gjorde De Svenska
Vikingarna Fullkomligt Galna av KÅTHET !

------------------









Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 15:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, makabert
2008-11-28

  aol
makabert suveränt en bitande underton
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska