Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa långa år mitt hjärta brottades med själen




Det regnade i nätter och dagar

medan

jag färdades genom livet


men

ljuset öppnades i tystnad

genom vår tvekande ljudlöshet


Jag har återvunnit mitt land

allt dess vackra gräs

och salta stränder


Din egen mogna tystnad

ser jag det som blindskrift

och

jag samlar det ej sagda





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 696 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-11-28 20:15



Bookmark and Share


  Maria T
Ibland måste vi stanna i tystnaden
och spana efter ljuset
2008-11-30

  Lejonhjärtas poesi
Må själ och hjärta finna sin lycka i symbios och sträva med samma mål i sikte.
2008-11-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och tankeväckande.
2008-11-29

  Michaela Dutius
En skimrande text som ganska lågmält och tankfullt blickar bakåt...mycket vacker!
Applåd!
2008-11-29

  JNI
den är väldigt tankfull och öppnar sinnen att både se som känna på fler sätt än ord, jättefint skrivet!
2008-11-29

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-11-29

  Elaine.S VIP
Vacker poesi, fin titel
2008-11-29

  friheten
Underbar S!!!
2008-11-28

  anits VIP
Jag samlar det ej sagda, så
vackert och fint skrivit
berörande
2008-11-28

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vilken helt underbart stark text...

"Din egen mogna tystnad

ser jag det som blindskrift

och

jag samlar det ej sagda"

oj, kan knappast bli bättre poesi..

kb
2008-11-28

  dalida_bl
VIKTIG & Hoppfullt-...
"men ljuset öppnades i tystnad"
2008-11-28

  Eva Langrath VIP
Jag färdas genom orden och förnimmer hoppfullhet. Vackert.

Eva
2008-11-28

  prinscess VIP
strålande underbart vackert
du skriver så bra om det som har smärtat
ett nytt hopp i själen att lysa
2008-11-28

    Al Lanzon
Vackra rader som för mig betecknar lycka

"Jag har återvunnit mitt land

allt dess vackra gräs

och salta stränder"
2008-11-28

  Michaela Dutius
att samla det ej sagda....tanken vidgas av slutorden i din sikt.
Mycket vacker- berörande och poetisk
Applåd
2008-11-28

  prinscess VIP
vacker
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic