Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

Du är en tyrann, ty du utplånat känslorna inom mig
Du har mig i ett stadigt grepp, jag har blivit din lakej

Dina ord har på något vis blivit min lag
Jag kan inte stå emot, jag har blivit så svag

Ditt hjärta är svartare än den mörkaste natt
Även djävulen ryser av ditt hånfulla skratt

Endast med en blick gör du så att saker ruttnar och dör
Du förpestar allt med den energi du frigör

Snälla släpp mig fri, bara låt mig gå
Jag orkar inte mer, låt oss säga hejdå




Fri vers av Roziie
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet, gillade verkligen
"Ditt hjärta är svartare än den mörkaste natt
Även djävulen ryser av ditt hånfulla skratt"
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Roziie
Roziie