Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutdansat

Så du vill ha ännu en dans
du iskalla man vid namn Ångest
Du vill förföra mig ännu en gång
och kyla ner mig
bortom förståndets gräns

Åh nej.
Du får acceptera mitt Nej
trots att det kan tolkas som osäkert
Ty enda orsaken till min osäkerhet är din styrka
Ljuv bedjan och charm äger du inte

Och våldta min kropp får du inte
Du gör det åter och åter igen
kan aldrig få nog.

Här har du inget att hämta
Jag tänker aldrig ta din hand igen
Aldrig!




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 02:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
starkt skrivet om ångest..kampen syns väl i texten..men också kämpaglöden emot!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig