Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassisk poesi


Adjö...

Kom älskade i nattens stjärnljusstrimma
Ett pärlvitt skimmer till din hud den ger
Ett oundvikligt avsked jag förnimma
Men blundar för den vetskapen och ber:

En dans till Afrodite låt mig äga
Jag efter det om intet mer skall be
Mitt liv som jämvikt i din vågskål väga
Om endast du en gång till mot mig le

Mot fridens ändhållprats mitt sinne glider
Ack att begravas i ditt kärleksljus
Mot dina höjder sakta själen skrider
Det högsta utav universums rus




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 01:10



Bookmark and Share


  aftermath
fint med rim i klassisk anda ibland.
skönskrivet.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig