Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från Mannen i den vita hatten, text Joakim Berg



Kapitel 3

Grannen spelar popmusik på maxvolym. Huset skakar. Allting skakar.

"Än finns det tusentals tårar kvar,
De var dina att ge vem som helst... äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har"


Jag dunkar i väggen men han hör mig inte.
Trots att jag dunkar med huvudet.




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 664 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 22:46



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
Tack för kommentaren! Men. Vissa saker hjälper inte ens hus mot. Återkommer i ämnet.
2008-11-29

    Al Lanzon
Snyggt skrivet och nu minns jag varför jag köpte hus!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg