Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morrondopp

Vaknade i din famn
Slog upp ögonen
Ingen där
Kroppen minns
mer än jag

Bryggde kaffe i termos
Cyklade ut
till mina träd
väntande på mig
stillastående och lugna

Tassade på bryggan
dök i sjön
Omfamnad av vattnet
smekt av vågor
varsamt klargörande

Nyvaken på klippan
molnen luddiga
Koppen varm i handen
Håret droppande
Kroppen helt stilla




Fri vers av JML
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-08-15 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodig, men vacker dikt om naturen b.la.
Dessa rader:
Ingen där
Kroppen minns
mer än jag
...tycker jag mig minnas från någon dag tillbaka, har du nyss ändrat lite på denna och publicerar den igen...eller är det bara jag som "råddar"...?
Hur som hellst - bra.
2005-08-15

  Mårten
underbart skrivet om sommaren.
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply