Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har sin fight att vinna.


Alla är vi kämpar

Det finns olika kamper i livet
som man måste delta i,
och slutföra.

Se nu till så att i slutet
när din sista kamp är kommen,
att du är redo att dö.

Att dina tidigare kamper i livet
har varit värda att dö för.

Kämpa på ditt sätt,
gå din egen väg
och gör dig stolt över dig själv.

För även om allt kan ha verkat meningslöst,
kan det hela ändå betyda något i slutet.


Varje dag är en kamp,
åtminstone kommer jag dö som en kämpe,
förhoppningsvis med stolthet.




Fri vers av DC
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-30 22:08



Bookmark and Share


  bergsdotter
okej, det där var riktigt bra
och det gjorde mig glad att läsa.
:D
2008-12-02

  MeAmmie VIP
Kämpa livet är värt att levas! Mycket fint och tänkvärt skrivet!!!!
- Dom bästa vännerna kommer alltid att visa sig när de mest behövs.
- Det finns alltid en livsglädje nånstans som bara döljs under en massa annat.
- Man ser aldrig änglar, men bara för att de är så lika människor till det yttre.
- Love kills the demon.
2008-12-01

  glasblåsarblå
varje dag är en kamp, och alla har sin fight att vinna - men låt inte hela livet bli ett krig bara.

bra text!
2008-12-01

  Svartsilver
Ja livet är en jävla kamp och jag kommer att dö med den.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

DC
DC