Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av någon märklig anledning är jag glad.

Har gett rosor till någon jag håller kär

fått en kyss på min kind

fått höra att jag är vacker

druckit en öl med en god vän

ritat turkiska balettdansöser med mustasch

och estetiska högar med skit

som fått sällskapet att skratta

och mig att skratta med

har ätit cheeseballs

sett en bra film

klappat min katt

hört henne spinna

Har längtat efter kärlek

utan att vilja skynda dit

Så kanske finns det hopp

om morgondagen

 




Fri vers av Bellissima
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 15:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
låter underbart...dessa dagar då livet ler mot en och man försiktigt vågar le tillbaka...
2008-12-02

  Johan Bergstjärna VIP
: ))
2008-12-02

  Kristina Wallbing
Ja visst finns det hopp! - med så mycket rikedom i livet! Vardaglig kärleksfullhet tycker jag din dikt uttrycker!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima